جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

کارخانه های شیره پزی در دوسیران کازرون

    دوشاب ماده‌ای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست می‌آید. روستای دوسیران یکی از تولیدکننده‌های دوشاب مرغوب در ایران می‌باشد.

    ابتدا انگور را در این کارخانه های سنگی می‌ریختند و با چکمه‌های مخصوصی لگد می‌کردند. آب انگور را از انگور جدا می‌کنند سپس نوعی خاک قلیایی به آن اضافه می‌کنند که باعث می‌شود تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین شود بعد آب انگور را داخل دیگ‌هایی ریخته و می‌جوشانند تا به رنگ طلایی نزدیک به سرخ درآید.

    امروزه این کارخانه‌ها در آستانۀ نابودی قرار دارند. این آثار سنگی نیازمند حمایت مردمی و دولتی است تا به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل‌های آتی محفوظ بماند.


    این مطلب تا کنون 28 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 29 فروردين 1394
    منبع
    برچسب ها : انگور ,
    کارخانه های شیره پزی در دوسیران کازرون

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 4 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر